Captura de pantalla 2015-12-16 a les 13.23.17

Glimpsedome és un pavelló de pensament digital destinat a mostrar el coneixement escrit i el pensament contemporani. Entenent la cultura digital com una construcció en curs d’un procés transdisciplinari, hem reunit a diferents veus procedents dels camps de l’art, la filosofia, l’enginyeria, el disseny, les ciències socials, la ficció, la poesia, l’activisme, el pensament crític i el periodisme, per reflexionar col·lectivament sobre les tendències i trajectòries de la creativitat i la cultura en el paradigma d’Internet sempre canviant. El pavelló també actuarà com a dispositiu en temps real per reflexionar sobre els esdeveniments que succeeixen en The Wrong Biennal.

Comisariada per l’investigador de la cultura digital Andreu Belsunces, Glimpsedome gradualment inclourà textos de Ben Grosser, Daphne Dragona, Ramón Sangüesa, Jara Rocha i Femke Snelting, Pau Waelder, Joana Moll, Elena Garnelo, Roxana Fabius, Quelic Berga, Verbatim Veirs, Andrés Colmenares i Lucy Rojas, entre d’altres. No obstant això, Glimpsedome és una aventura oberta i nous textos i idees són benvingudes.

Glimpsedome estendrà les seves activitats lluny del teclat a través de xerrades, tallers i sessions en Hangar, un centre dedicat a l’art i la recerca a Barcelona. Això es farà a través de sessions organitzades per i-rregular, un projecte de recerca transdisciplinari en la intersecció entre l’art, la tecnologia i la societat.

Pots llegir aquí el text sobre iAm:

IAm > The poetry behind a generative-cinema experiment ↔ Quelic Berga