[Catalan]

L’altre dia, sopant amb una colla d’amics a Singapore vaig xerrar amb una mossa swissa que ens explicaba la seva aventura; un bon dia, aburrida de tanta monotonia, va decidir rescindir el seu contracte fixe i organitzar una gran festa al seu pis dies abans de deixar de llogar-lo. La invitació de la festa era la següent, “he decidit canviar de vida, porteu beguda i molts diners, que venc qualsevol cosa de casa!” I així ho va fer. Dos setmanes més tard, va començar el viatge indefinit direcció a una nova vida. Emocionadissim per la seva història li vam dir, això és molt cartizara!

Cartizara es un terme que neix el dia 25 d’abril del 2009 a Singapore per tal de posar les coses al seu lloc. No hi ha cap garantia, i cap paraula esta fixada, i fins i tot hi ha paraules com cartizara que són noves i que de cop, es poden combinar amb totes les altres paraules per a crear tot un nou món.

[/Catalan]

[Español]

El otro día, cenando con un grupo de amigos en Singapur estuve hablando con una chica suiza que nos explicaba su aventura; un buen día, aburrida de tanta monotonía, decidió rescindir su contrato fija y organizar una gran fiesta en su piso días antes de dejar de alquilarlo. La invitación  a la fiesta era la siguiente: “he decidido cambiar de vida, traed bebida y mucho dinero porque vendo cualquier cosa de mi casa!” Y así lo hizo. Dos semanas más tarde comenzó el viaje indefinido dirección a una nueva vida. Emocionadísimos por su historia le dijimos: ésto es muy cartizara!

[/Español]