Surpas’09

[Catalan]

Aquest any tornem a participar al Festival Surpas’09! És “un festival interdisciplinar, amb artistes de procedència i formació diferent i sota el paraigües del copyleft (la lliure creació, distribució i promoció de les obres artístiques) i la inter-culturalitat”.

Del 3 al 5 de setembre s’hi podrà veure una peça de nova creació: Cartizara. Fruit de l’estada a Singapur dels darrers mesos.

Si voleu més informació podeu clicar aquí

[/Catalan] [Español]

Este año participamos de nuevo en el Festival Surpas! Es “un festival interdisciplinar, con artistas de procedencia y formación diferente y bajo el paraguas del copyleft (la libre creación, distribución y promoción de las obras artísticas) y la interculturalidad”.

Del 3 al 5 de septiembre se podrá ver una pieza de creación reciente: Cartizara. Resultado de la estancia en Singapur de los últimos meses.

Si queréis más información podéis clickar aquí

[/Español] [Italian]

Quest’anno partecipiammo di nuovo nello Festival Surpas! È un “festivale interdisciplinare, con artisti di procedenza e formazione diversa e sotto il principio dall copyleft (la libre creazione, distribuzione e promozione delle opere artistiche) e la interculturalità”.

Dall 3 al 5 settembre si potrà vedere un lavoro di recente creazione: Cartizara. Risultato dall’ esperienza a Singapore dagli ultimi mesi.

Se volete più informazione provate qui

[/Italian]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *