[Catalan]

imagenLa Fundació Fita ha convocat enguany la primera edició dels Premis d’Art Digital. La Fundació Fita “es va constituir l’any 2000 amb la finalitat de promoure, divulgar i defensar les manifestacions de l’esperit humà, de tots els temps i països, que tinguin un sentit de progrés i de modernitat, i particularment l’art contemporani.”

La peça presentada, Maternity, ha obtingut l’accèssit d’honor. Es tracta d’una obra interactiva en format CD ROM sobre les quatre etapes de la vida i la creixent relació d’aquestes etapes amb la tecnologia.

[/Catalan][Español]

imagenLa Fundación Fita ha convocado este año la primera edición de los Premios de Arte Digital. La Fundación Fita “se constituyó el año 2000 con la finalidad de promover, divulgar y defensar las manifestaciones del espíritu humano, de todos los tiempos  países, que tengan un sentido de progreso y de modernidad, y particularmente el arte contamporáneo.”

La pieza presentada, Maternity, ha obtenido el accésit de honor. Se trata de una obra interactiva en formato CD ROM sobre las cuatro etapas de la vida y la creciente relación de estas etapas con la tecnología.

[/Español]