El Festival d’art independent Pepe Sales 2011 arriba a Girona el 20 de gener.

Enguany està dedicat a l’artista Lluís Vilà i Vendrell.

Sota el lema “l’artista i la immortalitat d’aquesta edició ” presentarem l’obra Ascens, que podreu veure al Centre de Cultura La Mercè els dies 24 i 25.

Dins del marc del festival independent Pepe Sales (http://www.festivalpepesales.org/) que enguany es celebra el día 25 de gener, proposo una intervenció en l’edifici de la Mercè, ocupant l’ascensor de la casa.

Es tracta d’una crítica a la societat del consum i als models contemporànis de creixement, inspirada en el concepte de Decreixement de Carlos Taibo. Es planteja un bloqueig d’una tecnología (ascensor) que facilita la mobilitat per tal de resaltar el valor a la baixa dels objectes que es reutilitzen enlloc dels que es reciclen o simplement abandonen. Pròximament actualitzarem el blog amb imatges.

No deixeu perdre la oportunitat de veure i viure un festival tant especial amb la participació de 150 artistes com Deambulants, Ari o Scarlata Circus. Actors, artistes plàstics, rapsodes, ballarins…per retre homenatge a aquest artista inclassificable.

Aquí en trobareu més informació

Per a més informació del festival aneu a www.festivalpepesales.org