Primera trobada a Helsinki del programa ‘Frontiers in Retreat’

suomenlinaFrontiers in Retreat és una plataforma de residències de recerca que promou el diàleg multidisciplinar sobre ecologia dins una xarxa europea que inclou residències artístiques, organitzacions educatives i artístques, artistes, experts en diferents discilpines i públic variat.

Els artistes de Frontiers in Retreat i tots els centres col.laboradors ens reunirem per primera vegada a la Gallery Augusta, Suomenlinna, els dies 20 i 30 de gener.

Durant la trobada, els centres col.laboradors i artistes dissenyaran les properes residències de Frontiers i desenvoluparan les seves idees per les futures activitats.

El Workshop introductori no està obert al públic, però podeu llegir més a frontiersinretreat.org.

El projecte està organitzat per HIAP – Helsinki International Artist Programme en col.laboració amb Mustarinda, Finland; Scottish Sculpture Workshop – SSW, Scotland; Interdisciplinary Art Group SERDE, Latvia; Cultural Front – GRAD, Serbia; Centre d’Art i Natura de Farrera, Spain; Skaftfell – Center for Visual Art, Iceland; i Jutempus, Lithuania. Frontiers in Retreat compta amb el suport de EU Culture Programme pels anys 2013–2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *