suomenlinaFrontiers in Retreat és una plataforma de residències de recerca que promou el diàleg multidisciplinar sobre ecologia dins una xarxa europea que inclou residències artístiques, organitzacions educatives i artístques, artistes, experts en diferents discilpines i públic variat.

Els artistes de Frontiers in Retreat i tots els centres col.laboradors ens reunirem per primera vegada a la Gallery Augusta, Suomenlinna, els dies 20 i 30 de gener.

Durant la trobada, els centres col.laboradors i artistes dissenyaran les properes residències de Frontiers i desenvoluparan les seves idees per les futures activitats.

El Workshop introductori no està obert al públic, però podeu llegir més a frontiersinretreat.org.

El projecte està organitzat per HIAP – Helsinki International Artist Programme en col.laboració amb Mustarinda, Finland; Scottish Sculpture Workshop – SSW, Scotland; Interdisciplinary Art Group SERDE, Latvia; Cultural Front – GRAD, Serbia; Centre d’Art i Natura de Farrera, Spain; Skaftfell – Center for Visual Art, Iceland; i Jutempus, Lithuania. Frontiers in Retreat compta amb el suport de EU Culture Programme pels anys 2013–2018.