El FADE és un festival d’estiu diferent i únic a Catalunya que intenta combinar els aspectes més lúdics de l’art digital i la música electrònica amb tot allò que fa referència a les noves tecnologies aplicades a la creació artística. L’objectiu és clar: ser un aparador de l’art digital i l’electrònica i alhora apropar-los a tothom i vincular totes les persones que treballen en aquest àmbit al poble, a les comarques gironines i a Catalunya. Per això, l’associació FADE col·labora amb entitats com Telenoika, LabFàbrica de Celrà o Hangar de Barcelona.

En la seva tercera edició i malgrat les retallades de pressupost, el FADE (Festival d’Art Digital i Electrònica) de la Cellera de Ter ha ampliat les seves activitats i el seu radi d’acció a diversos àmbits d’actualitat. FADE 2011, que se celebrarà del 12 al 16 de juliol, creix i canvia la seva estructura: celebrarà activitats al llarg de gairebé tota la setmana per a tots els públics i per a totes les inquietuds.

El dia 16 de juliol a la plaça de l’Església participaré en la sessió de Dar Faders, la unió de 3 VJ’s, acompanyat de Joan Trias i Sergio Laro.

Des del dia 12 trobareu actuacions, xerrades, tallers o exposicions tant interessants com les dels Luthiers Drapaires o l’Àlex Posada.

Consulteu aquí tota la programació i no us deixeu perdre un festival únic!