Exposició a Inund’art 2011

La 6a trobada i mostra d’art multidisplinar es dóna cita a Girona entre el 27 de maig i el 6 de juny.

Inund’Art és una plataforma cultural per a la promoció de la creació, la producció i l’exhibició de propostes en l’àmbit de les arts visuals i d’altres disciplines artístiques contemporànies.

La iniciativa sorgeix l’any 2005 de la necessitat de donar sortida i visibilitat a les noves formes d’art i alhora crear un fòrum de reflexió i intercanvi cultural a Girona i les seves comarques.

Inund’Art aposta pel compromís amb artistes i col·lectius emergents recolzant projectes d’art interdisciplinari que desenvolupen un discurs propi i innovador en el procés creatiu.

El caràcter de la Mostra és plural; conjuga l’exposició i presentació d’una varietat estilística i disciplinària àmplia i oberta d’obres originals.

La mostra es podrà veure a diferents centres i espais de la ciutat. A la Casa de Cultura s’hi podran veure Babel Quàntic (2009) i una nova versió de Cronologies realitzada enguany. Es tracta d’una revisió de l’obra i un canvi de format després d’una recerca exhaustiva al voltant del concepte del qual sorgeix.

Actualment consta de 8 plafons de metacril.lat translúcid que milloren la qualitat i permeten que la llum els travessi aconseguint un resultat evocador.

Per a més informació podeu consultar la web de la mostra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *