MICROMÓN

instal.lació en moviment

2010

Obra realitzada amb objectes reutilitzats, planteja un micro cosmos que reflecteix mecanismes i ecosistemes similars als de les nostres vides quotidianes. Un munt d’objectes, detalls, joguines, anècdotes i aparells creen un espai vertical amb 3 clars nivells.  El terra, la taula i el cel.

L’obra parla de la repetició d’estructures en múltiples escales, com en els fractals, intenta crear l’il·lusió del món quotidia en una escala molt més petita. L’espectador de cop pot observar aquest pessebre diari des d’un punt de vista llunyà, casi com a observador omnipotent. Aquesta distància permet a l’artista i a l’espectador generar tota una sèrie de reflexions i relacions que serveixen per criticar o parlar de les debilitats humanes.

Micro guerres, mini corporates, una trobada de caganers, una ciutat en miniatu

ra ben contaminada o uns mitjans de comunicació que no s’están de repetir tonteries serveixen per adonar-nos que tot i que la religió sembla que està perdent adeptes, no sembla que passi el mateix amb els set pecats capitals.

Aquesta peça ha sigut creada per a ser exhibida a l’exposició “Pecats” inaugurada el 8 d’abril del 2010 a la Sala Arimany de Canovelles.