Jornades UA-IM Estudi de cas Art i disseny multimèdia

La Universitat d’Alacant estrena el proper curs el Grau en Enginyeria Multimèdia, y CAMON, com a recolzamennt a les línies docents d’aquesta nova enginyeria, realitzarà una serie d’activitats durant tot l’any. Es tracta d’activitats de caràcter molt pràctic com a contrapès a la docència més teòrica. Per a això es plantegen dos tipus d’activitats diferents: les que mostren el “Com es fa?” i altres més puntuals d’estudi de casos. Aquestes activitats es centren en quatre línies: Art i disseny multimèdia, Societat de la informació, Videojocs; i Gestió de continguts/Propietat Intel.lectual. Participaré en aquestes sessions d’estudi de casos. Segidament trobareu el programa amb les properes activitats:

Dilluns 20 de setembre

Quelic Berga és artista multidisciplinar especialitzat en instal.laciones interactives, videojockey i dissenyador web. Màster en Disseny de interfícies Gràfiques a la Universitat de Lincoln, coordinador i professor en el postgrau de Disseny de la Fundació Universitat de Girona, professor de interactivitat en el Grau d’ Audiovisuals i Multimèdia de l’escola univeristària ERAM.

Segona sessió. Dimecres 22

Per la segona sessió comptarem amb Sebastián Mealla, artista multimèdia, docent a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i una de las ments que estan darrera de Modular, un projecte argentí que té com a objetiu fomentar la consolidació d’un pol local de producció i pensament al voltant de la tríada: art-tecnologia-societat. Podeu trobar tota la informació a la pàgina web de CAMON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *