Peça per al Festival Pepe Sales from Quelic Quelic on Vimeo.

La tercera edició d’aquest festival està dedicada a Pedro Casariego Córdoba i arrenca el dia 23 de gener. Fins el dia 26 es podran veure les creacions d’un gran nombre d’artistes procedents de diferents àmbits culturals i geogràfics. El festival de participació ciutadana està “dedicat a donar a conèixer fets culturals lliures dels condicionaments estipulats per la indústria i la societat.”

Inspirats en l’obra del “poeta raro” trobareu obres d’artistes i participants activistes de diferents disciplines. Des de mags a músics, performers, poetes, acròbates…que ompliran diferents espais de la ciutat.

Col·laborem amb el projecte amb una ambientació lumínica a mode de poesia visual al Centre Cultural la Mercè. Un petit homenatge a aquest “hombre delgado que no flaqueará jamás“.

sólo existe el artista interior, sólo se puede ser artista secreto, la comunión todo lo mancha. ¡Estábamos canonizando a los más débiles, nombrábamos doctores a los incapaces…!

¡El artista debe crear dentro de sí mismo!

Si un Médico tomara la temperatura a los que creen ser hombres, diría que todos ellos albergan vana y terrible fiebre de homenajes y adulaciones.

Inventemos un termómetro de audacia; convirtámonos en hombres, aunque sea para desaparecer: os propongo entonar conmigo, sin mí y en silencio, el primer y último canto, el canto de la digna y mortal soberbia.

Per a veure el programa complet podeu clickar aquí.