Exposició de Cartizara a Labfàbrica

[Catalan]

LABOBERTA_P1020516

Labfàbrica, el laboratori de noves tecnologies de Celrà obre les seves portes el 4 de juliol. És un centre de formació, creació i pensament contemporanis centrat sobretot en les noves tecnologies.

La inauguració serà a les 17h i constarà d’una jornada de presentació de creadors amb noves tecnologies de la comarca de Girona. Cartizara formarà part d’aquesta inauguració. Es tracta de la presentació a la comarca d’aquest work in progress iniciat a Singapur el mes de juny.

Cartizara és una obra pictòrica conceptual sobre la creació de significat en l’era digital. Fou realitzada en col·laboració amb Carlos Ruiz Brusain i Gemma Ribonet.

S’hi podran veure també, entre d’altres, les últimes creacions d’Alex Posada, David Sarsanedes o Carlus Camps.

[/Catalan][Español]

LABOBERTA_P1020516

Labfàbrica, el laboratorio de nuevas tecnologías de Celrà abre sus puertas el 4 de julio. Es un centro de formación, creación y  pensamiento contemporáneos centrado principalmente en las nuevas tecnologías.

La inauguración será a las 17h y consistirá en una jornada de presentación de creadores de la comarca de Gerona que utilizan las nuevas tecnologías . Cartizara formará parte de esta inauguración. Se trata de la presentación en la província de este work in progress iniciado en Singapur el mes de junio.

Cartizara es una obra pictórica conceptual sobre la creación de significado en la era digital. Ha sido realizada con la colaboración de Carlos Ruiz Brusain y Gemma Ribonet.

Se podran ver también, entre otras, las últimas creaciones de Alex Posada, David Sarsanedes o Carlus Camps.

[/Español]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *