[Catalan]

HIGIENE ÍNTIMA

instal.lació

2007

Transformació d’un lavabo per convertir-lo en un espai de reflexió i interacció artística. Projecte realitzat específicament pel Centre Cultural La Mercè de Girona en el marc del TRANSART.

L’espai creat trenca la visió quotidiana i deixa al descobert la higiene íntima. Un impressionant mur blanc ens rep abans d’entrar, imponentconstrucció de rotllos paper higiènic que ens condueix a l’interior. Allà descobrirem emocions, plor acompanyat, purificació, la suavitat delsmoviments del cos. El pudor. La lluita o la reconciliació amb nosaltresmateixos. Espai de retrobament, del cara a cara, moment en quènecessitem posar-nos o treure’ns el maquillatge. Desprendre’ns del que noens serveix i facilitar la higiene. Amagar-nos perquè no ens vegin, o no enstrobin. Contradicció que ens uneix, al temps que l’estat d’ànim decideixcom ens afectarà allò que veurem.

[/Catalan][Español]

HIGIENE ÍNTIMA

instalación

2007

Transformación de un cuarto de baño para convertir-lo en un espai dereflexió i interacció artística. Projecte realitzat específicament pel Centre Cultural La Mercè de Girona.

L’espai creat trenca la visió quotidiana i deixa al descobert la higieneíntima. Un impressionant mur blanc ens rep abans d’entrar, imponentconstrucció de rotllos paper higiènic que ens condueix a l’interior. Allàdescobrirem emocions, plor acompanyat, purificació, la suavitat delsmoviments del cos. El pudor. La lluita o la reconciliació amb nosaltresmateixos. Espai de retrobament, del cara a cara, moment en quènecessitem posar-nos o treure’ns el maquillatge. Desprendre’ns del que noens serveix i facilitar la higiene. Amagar-nos perquè no ens vegin, o no enstrobin. Contradicció que ens uneix, al temps que l’estat d’ànim decideixcom ens afectarà allò que veurem.


[/Español]