[Catalan]
La Sala Municipal d’exposicions d’Igualada acull des del passat dia 3 de març i fins el 21 un recull d’obres realitzades entre el 2003 i el 2009. S’hi poden veure dues sèries en gran format d’escanejats d’objectes quotidians que ens fan percebre la realitat des d’altres punts de vista (Mínima i Cronologies), un gronxador interactiu que converteix l’entorn en un espai molt més orgànic i natural (Gronxa01), una obra que interactua amb la veu (Salt Quàntic) o el premi Ciutat d’Igualada d’Art Digital Babel Quàntic.
Aquesta última es pot contemplar tant a l’interior de la Sala com a l’exterior ja que, excepcionalment, s’ha transformat la pantalla d’anuncis i informació al ciutadà de l’aparador en una projecció de l’obra que atreu les mirades encuriosides dels vianants.
Reflexions sobre la percepció de la realitat en l’era digital (Cartizara) o les noves societats multiculturals, sempre reivindicant un ús de les tecnologies que no oblidi la mesura humana.
Activitats al voltant de l’exposició inclouran una visita guiada als alumnes de l’escola d’art Gaspar Camps de la ciutat.
[/Catalan][Español]
La Sala Municipal de exposiciones de Igualada acoje desde el pasado 3 de marzo y hasta el 21 una selección de obras realizadas entre el 2003 y el 2009. Se podran ver dos series en gran formato de escaneos de objetos cotidianos que hacen que percebamos la realidad desde otros puntos de vista (Mínima y Cronologías), un columpio interactivo que convierte el entorno en un espacio mucho más orgánico y natural (Gronxa01), una obra que interactúa con la voz (Salt Quàntic) o el premio Ciudad de Igualada de Arte Digital Babel Quàntic.
Ésta última se puede contemplar tanto en el interior de la Sala com en el exterior debido a que, excepcionalmente, se ha transformado la pantalla de anuncios y información al ciudadano del escaparate en una proyección de la obra que atrae las miradas curiosas de los ciudadanos.
Reflexiones sobre la percepción de la realidad en la era digital (Cartizara) o las nuevas sociedades multiculturales, siempre reivindicando un uso de les tecnologías que no olvide la medida humana.
Actividades entorno a la exposición incluyen una visita guiada a los alumnos de la escuela de arte Gaspar Camps de la ciudad.
[/Español]