Presentem al Teatre St. Domènec de Girona, Fràgils d’Acordansa; una peça dirigida i interpretada per Núria Ruiz i David Fernández on m’han encarregat de crear les visuals i d’interpretar un humil fragment de la peça amb dansa contemporània. A continuació la fitxa tècnica i una breu sinopsis Disseny il·luminació: Jordi Llongueras Ajuda a la direcció: Ingrid Camps Mescles música: Lluís Burch i David Casadevall Disseny escenografia: David Fernández Vestuari: Acordansa Disseny gràfic: Marcel Asso

Potser no som conscients de la importància que té l’amor en les nostres vides, fins i tot arribem a pensar que és possible obviar aquest valor de la fragilitat humana. A vegades oblidem que la quotidianitat pot trencar-se, que el nostre castell és de cartró. Fràgils és un espectacle que parla de la pèrdua de la persona estimada. Ens hem submergit en les nostres emocions més íntimes i personals, Creient que l’espectador pot identificar-se en algun moment amb nosaltres.

Mitjançant el cos, el vídeo i les ombres, els intèrprets creen un clima de sensacions extremes, un retrat d’estats emocionals com el dolor, la tristessa, l’alegria… Fràgils és una obra plàstica on les imatges ens evoquen a records, vivències i estats emocionals potents.