quelic_expoquelic_expo_4quelic_3r_esquerraFins el 12 de juny podreu anar a visitar l’espai 3er esquerra al centre de Girona. Hi trobareu l’obra iAm, que s’exposa dins el cicle Realitats alterades que organitza Coespai i comissariat enguany per la Rita Andreu.

 iAm és un treball que bascula entre la creació web i l’audiovisual i que pren forma a partir d’un software capaç de generar en temps real clips audiovisuals de 25 segons a partir d’un total de 123 preses diferents. A través d’un equilibri conceptual entre contingut i forma, el projecte qüestiona les relacions que s’estableixen entre individus i noves tecnologies i posa en evidència de quina manera aquestes incideixen en el devenir de la nostra pròpia quotidianitat.

En la seva forma, és un prototip que explora les possibilitats de generar narratives audiovisuals que permetin una narració lineal, plausible per al gènere de la ficció, i possibilitin alhora la navegació per una base de dades audiovisual.
Combina l’aleatorietat amb una certa estructura definida per l’artista que delimita les opcions possibles i manté el fluïr de la narració tot i l’atzar i la no intervenció en el muntatge final.