[Catalan]

Finalment s’ha presentat al Centre de Cultura la Mercè la peça Higiene Intima amb el muntatge de 960 rotlles de paper higiènic a l’entrada. El muntatge ha estat concebut conjuntament amb en Marc Padrosa, fent un espiral doble d’uns 5 metres de llarg i 2,5 d’ample, arribant a una altura de 2,30m. Aquí en teniu una imatge:

Higiene Intima_Transart06

També s’ha modificat l’interior del WC tot creant 3 espais acompanyats de textos de l’Eva Berenguer: la banyera, el mirall i la tassa del WC.

Mirall Màgic

Aqui un parell d’imatges on es pot apreciar el procés de creació amb en Marc i l’Eva:

Procés de creacio
Procés de creacio 2

En una segona etapa s’ha modificat l’escultura del paper per transformar-la en un fluix molt més dinàmic i molt menys higiènic, destrossant el mite de la higene perfecte i asèptica per xocar amb la realitat molt més rica i quotidiana tot i que potser a vegades més desagradable.

Segona Fase de l'escultura

[/Catalan][Español]

Finalmente se ha presentado en el Centro de Cultura la Mercè la pieza Higiene Íntima con el montaje de 960 rollos de papel higiénico en la entrada. El montaje se ha concebido junto con Marc Padrosa, y consiste en  un espiral doble de unos 5 metros de largo y 2,5 de ancho, llegando a una altura de 2,30m. Aquí teneis una imagen:

Higiene Intima_Transart06

También se ha modificado el interior del WC  creando 3 espacios  con textos de Eva Berenguer: en la bañera, el espejo y la taza del WC.

Mirall Màgic

Aquí un par de imágenes donde se puede apreciar el proceso de creación con Marc y Eva:

Procés de creacio

Procés de creacio 2

En una segunda etapa se ha modificado la escultura del papel para transformarla en un flujo mucho más dinámico y mucho menos higiénico, destrozando así el mito de la higene perfecta y aséptica para chocar con la realidad, mucho más rica i cotidiana aunque quizás a veces más desagradable.

Segona Fase de l'escultura

[/Español]